Officieel opening nieuwe imkerstal Wulperhorst

Datum: zaterdag 30 september 2017 (14:00 tot 16:00)
Afdeling:Zeist
Plaats:Wulerhorst
Tiendweg 7
zeist

Na het grote storm heeft on net opgeknapt stal op Immeloo in Zeist verwoest, zijn wij zo ver! Op zaterdag 30 september, vanaf 14.00 uur. hebben wij de officiële opening van onze nieuwe imkerstal Wulperhorst, het zal rond 15.00 uur plaatsvinden. En dat alles natuurlijk onder het genot van een hapje en drankje. Al onze leden zijn hierbij van harte welkom. Daarnaast nodigen wij de gulle gevers, hulptroepen, en aspirant- leden uit. De plaatselijke pers en een betrokken raadslid krijgen een uitnodiging.

De stal ligt aan de Tiendweg nabij huisnummer 7, links van de Wulperhorst, in een stukje bos.  Er loopt een wandelroute langs. Er is weinig tot geen parkeergelegenheid dus kom zo veel mogelijk op de fiets. R.s.v.p. voor 23 september bij Verina of bij Gerard.

 

Maar voor de opening is er nog één klusdag nodig.  Zaterdag 9 september willen we de laatste handelingen uitvoeren. De grindtegels moeten nog gelegd worden (zand wordt voor die tijd gebracht) en er moet nog één bok gemaakt worden t.b.v. de opslag van reserve materiaal. Alle hulp is welkom vanaf 10.00 uur. Wie komt er helpen? Meld je aan bij Verina of bij Gerard.


« terug naar het overzicht